Vi er ovenud stolte af, at kunne præsentere jer alle for Snurretoppens nye pædagogiske leder, Maria.  

Om lidt går jagten ind på de skønneste pædagoger og pædagogiske assistenter, så send os allerede nu en uopfordret ansøgning eller hold dig opdateret her på siden, hvor vi vil opdatere løbende om stillingerne!

Men indtil da – hils på Maria og læs herunder lidt om hvad hun er for en fisk.  

Jeg er på TOPPEN over det, og jeg kan slet ikke vente med at møde jer alle og komme i gang med at omsætte visioner til god pædagogik og nærværende relationer.

Jeg hedder Maria Sterup Gaede og er den nye pædagogiske leder i Snurretoppen.

Jeg er 38 år og har været pædagog i 14 af dem. Jeg har som pædagog bl.a. arbejdet 7 år i en integreret 0-6 års institution i Aalborg kommune. Jeg har siden suppleret min pædagoguddannelse med en kandidat i generel pædagogik og har senest arbejde kortvarigt som pædagogisk leder. Så alt i alt føler jeg mig godt klædt på jobbet i Snurretoppen.

Privat er jeg godt gift, bor i Svenstrup og er mor til tre piger på 1, 10 og 13 år… Så min fritid går primært med at være logistik- og servicemedarbejder for de tre sidstnævnte.

Tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis I har spørgsmål vedr. pædagogikken og den daglige struktur i Snurretoppen - min e-mail er Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..