Pædagogisk leder

Navn: Maria Sterup Gaede

Erfaring: Pædagog siden 2005, Cand.pæd.pæd i 2017, Pædagogisk leder siden januar 2019

Beskrivelse: Mit ansvar som pædagogisk leder er at varetage den daglige drift af Snurretoppen – både ift. økonomi, administration og pædagogik.

Det har givet mig et helt særligt ejerskab og en kærlighed til Snurretoppen at være med til at starte institutionen op. Og jeg brænder for at være med til at gøre Snurretoppen til det bedste sted at være barn. Jeg har sammen med forældrebestyrelsen og personalet et højt ambitionsniveau ift. faglighed, god normering og sund økonomi. Samtidig er det vigtigt for mig at kende alle børn og forældre rigtig godt, og derfor prioriterer jeg at veksle mellem administrativt og pædagogisk arbejde.

Som pædagogisk leder er det min fornemmeste opgave at sikre et læringsmiljø, hvor alle børn og personaler har mulighed for at trives og udvikle sig. 

Hvis der er spørgsmål vedrørende Snurretoppens pædagogik eller hverdag, skal I ikke tøve med at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 .

Pædagog

 

Navn: Anne Weigelt

Erfaring: Socialpædagog siden 2015

Beskrivelse: Som pædagog vægter jeg højt, at børnene er trygge ved mig, og at de ved, hvor de har mig. Jeg gør, hvad jeg siger - og jeg siger, hvad jeg gør. Det er vigtigt for mig både at være tydelig i min grænsesætning, så børnene kan regne med mig og samtidig være en sjov voksen, som griner sammen med dem hver dag.

Børnene får lov til at se mig an i deres tempo. Når de føler sig trygge, vil de opleve en pædagog med humor og masser af drillerier i ærmet. Jeg synes, det er vigtigt med en genkendelig struktur i hverdagen, men der skal også være plads til impulsivitet, hvis vejret eksempelvis laver gode vandpytter.

Jeg vægter et åbent og ærligt forældresamarbejde, da jeg tror på, at hvis forældrene er trygge, så bliver børnene det også.

 

Pædagog

Navn: Melanie Alling Meyer

Erfaring: Socialpædagog siden 2008

Beskrivelse: Som pædagog er jeg meget omsorgsfuld, nærværende og ansvarsfuld. Jeg går op i at se børnene, hvor de er og arbejde ud fra deres nærmeste udviklingszone. I mit arbejde griber jeg gerne børnenes ideer, ser hvad de interesserer sig for og tager initiativ til videre aktivitet og læring.

Forældresamarbejdet er vigtigt for mig, da forældrene kender deres barn bedst og en god dialog er vigtig for barnets trivsel, tryghed og læring. Som pædagog er det også vigtigt for mig, med en hverdag fyldt med smil, grin og masser af omsorg og fjollerier. Det giver stor arbejdsglæde.

 

 

Pædagog

Navn: Janne Jensen

Erfaring: Pædagog siden 2016

Beskrivelse: Som pædagog lægger jeg stor vægt på nærvær, omsorg og tryghed i hverdagen. Jeg er faglig og personlig i mit arbejde – fyldt med godt humør, sjov og ballade. Jeg kan godt lide at være kreativ og at bringe naturen i spil…og nå ja, så er jeg danseglad.

Jeg lægger stor vægt på den gode relation. Det betyder meget for mig, at alle børnene i Snurretoppen ser mig som en genkendelig voksen, de trygt kan blive afleveret hos om morgenen, søge hjælp og trøst hos i løbet af dagen, og som de kan fjolle og lege med.

 

Pædagog

Navn: Titti Johansen

Erfaring: Pædagog siden 2010

Beskrivelse: Som pædagog tror jeg på at:

  • Omsorg, nærvær og positivitet er de vigtigste værdier i det pædagogiske arbejde.
  • Ethvert barn er unikt og har individuelle forudsætninger og behov
  • Man skal se muligheder fremfor begrænsninger
  • Processen i aktiviteter skal prioriteres højere end produktet
  • Forældresamarbejdet skal prioriteres højt. Det er en vigtig faktor for, at arbejdet med børnene lykkes.
  • Alle børn i Snurretoppen skal føle sig set og som en del af et fællesskab.

Pædagog

 

Navn: Mia Krogh Jeppesen

Erfaring: Dagtilbudspædagog siden juni 2019

Beskrivelse: I mit arbejde som pædagog går jeg op i at skabe trygge og nærværende rammer. Jeg er meget kærlig og omsorgsfuld, hvilket børn og I som forældre vil mærke og opleve. 

Jeres barn vil blive en del af et initiativrigt læringsmiljø, hvor der er fokus på det individuelle barn set ud fra et helhedsperspektiv. 

I mit samarbejde med jer som forældre vægter jeg højt at arbejde ud fra en åben, tryg og gennemsigtig tilgang, da vi sammen skal skabe den bedste tid for jeres barn i Snurretoppen. Jeg vil imødekomme jer med en hjertelig velkomst, hvor jeres barn kan se frem til en sjov og dejlig dag, hvor musik, dans og tosserier er en del af min pædagogiske tilgang. 

Pædagogmedhjælper

Navn: Jannie Aamann Christensen

Erfaring: Uddannet blomsterdekoratør og  pædagogmedhjælper siden 2018

Beskrivelse: Jeg har altid elsket leg og har svært ved at sidde stille. Jeg har en kreativ og fantasifuld side, som jeg elsker at bruge sammen med børn. For mig er der ikke langt fra tanke til handling, og det kan oftest sætte gang i nogle sjove, impulsive lege og tosserier.

Jeg har gennem flere år være frivillig træner i min bys lokale klub for børnehaveårgangen bl.a. i gymnastik og Trilletrolle. Jeg holder meget af at implementere min erfaring her fra i min hverdag blandt andet til vores onsdagsgymnastik - “Snurrehop”.

Jeg er rigtig glad for at arbejde i Snurretoppen - det er en dejlig institution med plads til alle børn og voksne.

 

Pædagogmedhjælper

  

Navn: John Skovgaard Pedersen

Erfaring: Uddannet smed med 20 års erfaring, pædagogmedhjælper siden august 2020.

Beskrivelse: Som pædagogmedhjælper lægger jeg meget vægt på tryghed, omsorg og trivsel for det enkelte barn. Jeg er meget optaget af at være børnenes ven og at være en sjov voksen. Jeg elsker gør-det-selv projekter og at inddrage børnene i dem. Fantasien sætter ingen grænser.

 

Køkkenhjælper

Navn: Ann Olsgaard

Erfaring: Mange års erfaring med delikatesse og færdigretter til salg hos en slagterforretning samt 5 år som køkkenassistent i en børnehave i Aalborg

Beskrivelse: I Snurretoppen fungerer jeg både som køkkenassistent og pædagogmedhjælper.