Pædagogisk leder

Navn: Maria Sterup Gaede

Erfaring: Pædagog siden 2005, Cand.pæd.pæd i 2017, Pædagogisk leder siden januar 2019

Beskrivelse: Mit ansvar som pædagogisk leder er at varetage den daglige drift af Snurretoppen – både ift. økonomi, administration og pædagogik.

Det har givet mig et helt særligt ejerskab og en kærlighed til Snurretoppen at være med til at starte institutionen op. Og jeg brænder for at være med til at gøre Snurretoppen til det bedste sted at være barn. Jeg har sammen med forældrebestyrelsen og personalet et højt ambitionsniveau ift. faglighed, god normering og sund økonomi. Samtidig er det vigtigt for mig at kende alle børn og forældre rigtig godt, og derfor prioriterer jeg at veksle mellem administrativt og pædagogisk arbejde.

Som pædagogisk leder er det min fornemmeste opgave at sikre et læringsmiljø, hvor alle børn og personaler har mulighed for at trives og udvikle sig. 

Hvis der er spørgsmål vedrørende Snurretoppens pædagogik eller hverdag, skal I ikke tøve med at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Pædagog

 

Navn: Anne Weigelt

Erfaring: Socialpædagog siden 2015

Beskrivelse: Som pædagog vægter jeg højt, at børnene er trygge ved mig, og at de ved, hvor de har mig. Jeg gør, hvad jeg siger - og jeg siger, hvad jeg gør. Det er vigtigt for mig både at være tydelig i min grænsesætning, så børnene kan regne med mig og samtidig være en sjov voksen, som griner sammen med dem hver dag.

Børnene får lov til at se mig an i deres tempo. Når de føler sig trygge, vil de opleve en pædagog med humor og masser af drillerier i ærmet. Jeg synes, det er vigtigt med en genkendelig struktur i hverdagen, men der skal også være plads til impulsivitet, hvis vejret eksempelvis laver gode vandpytter.

Jeg vægter et åbent og ærligt forældresamarbejde, da jeg tror på, at hvis forældrene er trygge, så bliver børnene det også.

  

Pædagog