Pædagogisk leder

Navn: Maria Sterup Gaede

Erfaring: Pædagog siden 2005, Cand.pæd.pæd i 2017, Pædagogisk leder siden januar 2019

Beskrivelse: Mit ansvar som pædagogisk leder er at varetage den daglige drift af Snurretoppen – både ift. økonomi, administration og pædagogik.

Det har givet mig et helt særligt ejerskab og en kærlighed til Snurretoppen at være med til at starte institutionen op. Og jeg brænder for at være med til at gøre Snurretoppen til det bedste sted at være barn. Jeg har sammen med forældrebestyrelsen og personalet et højt ambitionsniveau ift. faglighed, god normering og sund økonomi. Samtidig er det vigtigt for mig at kende alle børn og forældre rigtig godt, og derfor prioriterer jeg at veksle mellem administrativt og pædagogisk arbejde.

Som pædagogisk leder er det min fornemmeste opgave at sikre et læringsmiljø, hvor alle børn og personaler har mulighed for at trives og udvikle sig. 

Hvis der er spørgsmål vedrørende Snurretoppens pædagogik eller hverdag, skal I ikke tøve med at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 .

Pædagog

 

Navn: Anne Weigelt

Erfaring: Socialpædagog siden 2015

Beskrivelse: Som pædagog vægter jeg højt, at børnene er trygge ved mig, og at de ved, hvor de har mig. Jeg gør, hvad jeg siger - og jeg siger, hvad jeg gør. Det er vigtigt for mig både at være tydelig i min grænsesætning, så børnene kan regne med mig og samtidig være en sjov voksen, som griner sammen med dem hver dag.

Børnene får lov til at se mig an i deres tempo. Når de føler sig trygge, vil de opleve en pædagog med humor og masser af drillerier i ærmet. Jeg synes, det er vigtigt med en genkendelig struktur i hverdagen, men der skal også være plads til impulsivitet, hvis vejret eksempelvis laver gode vandpytter.

Jeg vægter et åbent og ærligt forældresamarbejde, da jeg tror på, at hvis forældrene er trygge, så bliver børnene det også.

 

Pædagog

Navn: Melanie Alling Meyer

Erfaring: Socialpædagog siden 2008

Beskrivelse: Som pædagog er jeg meget omsorgsfuld, nærværende og ansvarsfuld. Jeg går op i at se børnene, hvor de er og arbejde ud fra deres nærmeste udviklingszone. I mit arbejde griber jeg gerne børnenes ideer, ser hvad de interesserer sig for og tager initiativ til videre aktivitet og læring.

Forældresamarbejdet er vigtigt for mig, da forældrene kender deres barn bedst og en god dialog er vigtig for barnets trivsel, tryghed og læring. Som pædagog er det også vigtigt for mig, med en hverdag fyldt med smil, grin og masser af omsorg og fjollerier. Det giver stor arbejdsglæde.

 

 

Pædagog

 

Navn: Christina Manstrup Knudsen

Erfaring: Færdigudannet pædagog i februar 2017

Beskrivelse: Jeg elsker at arbejde med børn og har erfaring fra både børnehave, vuggestue og dagpleje. I mit arbejde som pædagog stræber jeg efter at skabe en hverdag med trygge læringsrum, hvor børn trives og udvikler sig i et dejligt inkluderende børnefællesskab, med voksne som er nærværende og tilgængelige.

For mig er det altafgørende, at de børn jeg dagligt har i mine hænder møder mig som en kærlig, tryg og forudsigelig voksen. En voksen som altid har plads til at lytte, og som forsøger at forstå og se verden ud fra børnenes perspektiv. Jeg vægter faste rammer og tydelig struktur i hverdagen, da jeg mener det skaber ro og forudsigelighed for børnene, men der skal også være plads til spontane ideer, fis og ballade, skøre indfald og grin helt ned i maven.

 

Pædagog

Navn: Titti Johansen

Erfaring: Pædagog siden 2010

Beskrivelse: Som pædagog tror jeg på at:

  • Omsorg, nærvær og positivitet er de vigtigste værdier i det pædagogiske arbejde.
  • Ethvert barn er unikt og har individuelle forudsætninger og behov
  • Man skal se muligheder fremfor begrænsninger
  • Processen i aktiviteter skal prioriteres højere end produktet
  • Forældresamarbejdet skal prioriteres højt. Det er en vigtig faktor for, at arbejdet med børnene lykkes.
  • Alle børn i Snurretoppen skal føle sig set og som en del af et fællesskab.

Pædagog

 

Navn: Rie Nørgaard Nielsen

Erfaring: Pædagog siden 2016

Beskrivelse: Jeg er en pædagog som brænder for at skabe en tryg og forudsigelig hverdag for børnene. Jeg vægter en høj fællesskabsfølelse, at børnene ser og ved hvem hinanden er og hjælper hinanden store som små. Det er samtidig vigtigt for mig at have et smil på læben, højt humør og et stort nærvær i hverdagen sammen med børnene, så de føler sig set og støttet, og dermed kan bygge på, der, hvor de allerede er.

For mig er der ingen tvivl om at et godt forældresamarbejde er afgørende for at fremme barnets trivsel, udvikling og læring.

Jeg lægger derfor stor vægt på et åbent og tillidsfuldt samarbejde med plads til en ærlig og tryg dialog.

Pædagog