Pædagogisk leder

Jeg hedder Maria Sterup Gaede og er den pædagogiske leder i Snurretoppen.

Jeg er 38 år og har været pædagog i 14 af dem. Jeg har som pædagog blandt andet arbejdet 7 år i en integreret 0-6 års institution i Aalborg kommune. Jeg har siden suppleret min pædagoguddannelse med en kandidat i generel pædagogik og har senest arbejde kortvarigt som pædagogisk leder. Så alt i alt føler jeg mig godt klædt på til jobbet i Snurretoppen.

Privat er jeg godt gift, bor i Svenstrup og er mor til tre piger på 1, 10 og 13 år, så min fritid går primært med at være logistik- og servicemedarbejder for de tre sidstnævnte.

Tøv endelig ikke med at kontakte mig hvis I har spørgsmål vedrørende pædagogikken og den daglige struktur i Snurretoppen - jeg kan kontaktes på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Pædagog

Mit navn er Anne Weigelt på snart 32 år. Jeg er uddannet Socialpædagog med liniefag i Sundhed, Krop og Bevægelse. Indtil oktober 2017 har jeg arbejdet med kriminelle på forskellige niveauer, men fik brug for luftforandring og lidt mere rolige arbejdsdage. Derfor startede jeg i en børnehaven i Aalborg Kommune, hvor jeg blandt andet fik lov til at blive uddannet i at sprogvurdere de 3 årige børn. 

Da jeg læste om Snurretoppens visioner, måtte jeg bare sende en ansøgning! Nu glæder jeg mig rigtig meget til at møde jer forældre og give jeres børn en masse gode oplevelser.

Privat bor jeg i Aalborg med min kæreste. Jeg har været på barsel det seneste årstid med vores dejlige datter på snart 9 måneder, så nu er jeg mere end klar til at komme ud i den virkelig verden.

 

Pædagog

Jeg er SÅ klar til mit job i Snurretoppen. Jeg glæder mig til at komme i gang med at arbejde i Nørresundbys bedste integrerede institution, hvor faglighed, omsorg og nærværende sociale relationer er i højsædet.

Mit navn er Melanie Meyer og jeg er pædagog i Snurretoppen.

Jeg er 36 år og har været uddannet Social Pædagog i 11 af dem. Jeg har som pædagog blandt andet arbejdet i vuggestue, børnehave, integreret institution, som støtte- og ressourcepædagog og som idræts-pædagog. Så alt i alt føler jeg mig godt klædt på til jobbet i Snurretoppen.

Privat bor jeg i Aalborg med min bomuldshund. Jeg dyrker blandt andet fitness og arbejder frivilligt i en organisation “Hjælp Voldsofre”.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer alle

 

Pædagog

Mit navn er Janne Jensen og jeg er 30 år gammel. Jeg er bosat i Visse, hvor jeg bor sammen med min kæreste Martin, og vores børn, Sarah på 7 år og Kristian på 2 år.

Jeg blev færdig uddannet pædagog i sommeren 2016. Herefter var jeg så heldig at få et vikariat i en børnehave indtil jeg gik på barsel i december samme år. Jeg har siden min barsel sluttede i november 2017 arbejdet i en fritids/ungdomsklub i Aalborg Øst, hvor jeg har arbejdet med børn og unge fra 4. Klasse til 18 år. I samme periode har jeg ligeledes fungeret som støttekontaktperson. Jeg har grundkursus i socialpædagogisk børnemassage, som jeg holder meget af at implementere i min hverdag

Jeg er meget energisk og udadvendt, og jeg GLÆDER mig helt vildt, til at dele ud af min omsorg og mit nærvær til jeres skønne børn.

 

Pædagog

Mit navn er Titti og jeg er pædagog i Snurretoppen.

Jeg er enorm stolt af at være en del af det team, der skal til at skabe Nørresundbys bedste institution. Og jeg vil gøre mit allerbedste for, at både børn og forældre får de bedste minder fra vuggestue- og børnehavetiden.

Jeg har været uddannet pædagog i 9 år og har erfaring fra både vuggestuer, børnehaver, Dus’er, specialinstitution og den private dagpleje. 

Jeg bor i Svenstrup sammen med min kæreste og vores to dejlige drenge på henholdsvis 5 og 8 år.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer alle sammen den 1. august.

Pædagog

 

Jeg hedder Mia Jeppesen, jeg er 33 år og Snurretoppens nyeste pædagog.

 I juni 2019 blev jeg uddannet dagtilbudspædagog på UCN Aalborg, og har forinden flere års erfaring i arbejdet med mennesker, i form af senhjerneskadet, autisme, adhd og har senest arbejdet i vuggestuer, som jeg mener er et helt fantastisk arbejde.

 De søde små ligger mig tæt på hjertet. Jeg elsker deres umiddelbarhed og nysgerrighed på livet.

 Privat bor jeg med min lille familie bestående af min kæreste Mads, min dreng på 4 år og pige på 11 år.

Personligt er jeg en meget glad, humoristisk, nysgerrig og omsorgsfuld person. Jeg glæder mig meget til at starte hos Snurretoppen, og møde alle jer forældre og arbejde med jeres skønne børn.

Pædagogmedhjælper

Jeg hedder Jannie Aamann, og jeg er så heldig at være blevet en del af Snurretoppens team. Jeg ser frem til at lære alle at kende og blive en del af Snurretop-familien. 

Jeg har altid elsket leg, og har svært ved at sidde stille, jeg har en kreativ og fantasifuld side som jeg elsker at bruge sammen med børn.

Jeg kommer lige fra arbejdet som pædagogmedhjælper i Støvring, hvor jeg har arbejdet både med vuggestuebørn og børnehavebørn. 

I min fritid er jeg gymnastisktræner for børn i børnehavealderen og så løber jeg for sjov, men har også deltaget i en del halvmarathon samt et enkelt maraton. 

Jeg bor i Suldrup, sammen med min dejlige familie der består af min mand Steffen, storbror på 6 år, lillesøster på 3 år og vores 2 bomuldshunde. 

Jeg glæder mig til at lave sjov og ballede med jeres børn.

Pædagogmedhjælper

Jeg hedder Morten Budtz Berthelsen. Jeg er 25 år, bor i Aalborg (tilflytter fra Fyn) og er Fynsk mester i højdere. Med mere end 14 år som aktiv fodboldspiller, hvoraf jeg også har været træner de sidste 8 år i forskellige fodboldklubber og til DBU’s fodboldskoler, halvandet år på Idrætshøjskolen Århus med ”Fodboldakademiet” som specialefag, samt 16 gennemførte halvmaratonløb, 1/2 ironman, 1 maraton og et vintersolhvervsløb på 60 km, kan jeg vist roligt betegnes som værende vild med sport og fysisk krævende udfordringer. 

Jeg er en person, der byder ind med masser af energi og lyst til at arbejde med børn – og igangsætte gode fysiske aktiviteter, hvor ALLE kan være med! Derudover er jeg en meget rummelig person, der inkluderer alle, har også tidligere arbejdet på et idrætscenter med både fysisk og psykisk hæmmede børn, unge og voksne. Og gennem ovenstående erfaringer, har jeg vist det man kalder et bredt kendskab til bevægelse og motion på niveauer, så alle kan være med.

Jeg er oprindeligt kontoruddannet med økonomi som speciale, men føler jeg med sikkerhed har fundet min rette hylde som pædagogmedhjælper. Jeg elsker at arbejde med børn, og med Snurretoppens fokus på motorik, bevægelse og udeliv gjorde, at jeg blev nødt til at søge stillingen hos jer. 

Jeg glæder mig utrolig meget til at møde jer alle sammen. Vi ses til beskidt tøj og en masse sjove oplevelser på legepladsen!